M246 low contrast output between Iso 640-1000 during 1/ 12 or 1/15 shutter speed
Old 12-28-2015   #1
rocheung
Registered User
 
rocheung is offline
Join Date: Nov 2008
Posts: 73
M246 low contrast output between Iso 640-1000 during 1/ 12 or 1/15 shutter speed

Have been report this to Leica if u set the ISO to 640/800/1000, with shuttler speed 1/12 or 1/15, the pics saw from the camera screen will become very low contrast some foggy when compare with other shuttle speed. several M246 in the dealer and some user feedback that the Same problem were found.
it should be checked on camera screen or computer thumbnail to see this effect. no problem was found if you see the pics in normal size on a computer screen.
  Reply With Quote

Old 12-30-2015   #2
rocheung
Registered User
 
rocheung is offline
Join Date: Nov 2008
Posts: 73
Germany also found this issue in their stock, will solve this in future firmware update.
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 23:39.


vBulletin skin developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

All content on this site is Copyright Protected and owned by its respective owner. You may link to content on this site but you may not reproduce any of it in whole or part without written consent from its owner.