Go Back   Rangefinderforum.com > Cameras / Gear / Photography > Fuji X Series > Fuji X-Pro Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes

M9 Shows Aliasing artifacts, X-Pro 1 Doesn't
Old 04-27-2012   #1
willie_901
Registered User
 
willie_901's Avatar
 
willie_901 is offline
Join Date: Dec 2005
Posts: 3,974
M9 Shows Aliasing artifacts, X-Pro 1 Doesn't

This photograper has some interesting comparisons of the M9 and the XP1 in their Flickr stream. The photos were recorded using 35mm and 50mm Summicrons for the XP1 and the M9 respectively.

There are also some examples from the XP1 using a 90mm Summicron.

The link is to the stream and the photos of of interest were uploaded on April 27.

http://www.flickr.com/photos/fotographis/
__________________
"Perspective is governed by where you stand object size and the angle of view included in the picture is determined by focal length." H.S. Newcombe

williamchuttonjr.com, FLICKR,

Last edited by willie_901 : 04-27-2012 at 19:14. Reason: Correction
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 14:32.


vBulletin skin developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.

All content on this site is Copyright Protected and owned by its respective owner. You may link to content on this site but you may not reproduce any of it in whole or part without written consent from its owner.