Nikon Coolscan 4
Old 01-07-2017   #1
Dez
Bodger Extraordinaire
 
Dez's Avatar
 
Dez is offline
Join Date: May 2009
Location: Minnesota North Woods
Posts: 1,429
Nikon Coolscan 4

When my computer went to Windows 7, I had to dig around to find a DLL file edit that kept my Nikon Coolscan 4 working. Now, I'm getting bugged to move to Windows 10- will I encounter problems, and is there a nice easy fix again? I hope?

Cheers,
Dez
  Reply With Quote

Old 01-08-2017   #2
efinglada
Registered User
 
efinglada is offline
Join Date: Jan 2009
Location: Madrid, Spain
Posts: 64
I have used my 4000 ED + Vuscan on an old computer running WXP and on newer computers running Windows 7-8-10, without problems
New computers don't come with a Firewire port, but you can install a Firewire PCI-Express card
  Reply With Quote

Old 01-08-2017   #3
Dez
Bodger Extraordinaire
 
Dez's Avatar
 
Dez is offline
Join Date: May 2009
Location: Minnesota North Woods
Posts: 1,429
Quote:
Originally Posted by faberryman View Post
I don't know who is bugging you, but I can't think of a good reason to move to 10. If it ain't broke, don't fix it.
That would be Microsoft, with a periodic popup. They would very much like to standardize their customer base on Win 10, and I expect Win 7 support to stop shortly.

Cheers,
Dez
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 09:09.


vBulletin skin developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

All content on this site is Copyright Protected and owned by its respective owner. You may link to content on this site but you may not reproduce any of it in whole or part without written consent from its owner.