Leica SL Tethering
Old 08-12-2016   #1
Calzone
Gear Whore #1
 
Calzone's Avatar
 
Calzone is online now
Join Date: Nov 2008
Location: Hell Gate, Madhattan
Age: 59
Posts: 7,339
Leica SL Tethering

Does anyone know if Leica is working on a wired tether for the SL?

Wireless JPEG via an App if you are a blogger, but what about in the studio?

Cal
__________________
"Vintage Hipster"
  Reply With Quote

Old 08-12-2016   #2
Godfrey
somewhat colored
 
Godfrey's Avatar
 
Godfrey is offline
Join Date: Dec 2011
Posts: 7,724
The OS X version of Leica Image Shuttle for the SL, along with an updated plug-in for Lightroom and firmware update v2.1, was released a week or two ago. I was on the beta test for that one, it works well.

I believe that a beta version for Windows is currently in the hands of external testers; I can't participate in that test cycle since I don't have any Windows systems.

G
  Reply With Quote

Old 08-12-2016   #3
Calzone
Gear Whore #1
 
Calzone's Avatar
 
Calzone is online now
Join Date: Nov 2008
Location: Hell Gate, Madhattan
Age: 59
Posts: 7,339
Godfrey,

That is good news. Thanks

What about if you want to use Capture One?

Cal
__________________
"Vintage Hipster"
  Reply With Quote

Old 08-12-2016   #4
Calzone
Gear Whore #1
 
Calzone's Avatar
 
Calzone is online now
Join Date: Nov 2008
Location: Hell Gate, Madhattan
Age: 59
Posts: 7,339
Godfrey,

Mac is for me.

Thanks again.

Cal
__________________
"Vintage Hipster"
  Reply With Quote

Old 08-12-2016   #5
Godfrey
somewhat colored
 
Godfrey's Avatar
 
Godfrey is offline
Join Date: Dec 2011
Posts: 7,724
Quote:
Originally Posted by Calzone View Post
That is good news. Thanks
What about if you want to use Capture One?
Glad to help.
I don't know, I don't use Capture One. Check with Phase One...

G
  Reply With Quote

Old 08-12-2016   #6
Calzone
Gear Whore #1
 
Calzone's Avatar
 
Calzone is online now
Join Date: Nov 2008
Location: Hell Gate, Madhattan
Age: 59
Posts: 7,339
Quote:
Originally Posted by Godfrey View Post
Glad to help.
I don't know, I don't use Capture One. Check with Phase One...

G
Godfrey,

At this point I'm not a user either, but I'm very impressed by how my friend Mike uses it.

Cal
__________________
"Vintage Hipster"
  Reply With Quote

Old 08-12-2016   #7
Calzone
Gear Whore #1
 
Calzone's Avatar
 
Calzone is online now
Join Date: Nov 2008
Location: Hell Gate, Madhattan
Age: 59
Posts: 7,339
Quote:
Originally Posted by Godfrey View Post
Glad to help.
I don't know, I don't use Capture One. Check with Phase One...

G
Godfrey,

At this point I'm not a user either, but I'm very impressed by how my friend Mike uses it.

BTW at the Leica booth last year I met someone manning the Leica booth at the SL section who actually had a recognizable name who is affiliated with Phase One. I'll look for his card tonight.

Cal

How did this happen??? Inadvertant double exposure.
__________________
"Vintage Hipster"
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 05:30.


vBulletin skin developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

All content on this site is Copyright Protected and owned by its respective owner. You may link to content on this site but you may not reproduce any of it in whole or part without written consent from its owner.