Go Back   Rangefinderforum.com > Cameras / Gear / Photography > Rangefinder Forum > Image Processing: Darkroom / Lightroom / Film > Hardware / Computers / Drives / etc

Hardware / Computers / Drives / etc This is the place to discuss the hardware to keep your digital pics more than just memories.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes

Old 10-30-2015   #81
paulfish4570
Registered User
 
paulfish4570's Avatar
 
paulfish4570 is offline
Join Date: Jan 2010
Location: Lapine, in deep south Alabama
Age: 66
Posts: 10,018
Mac Pro laptop is plenty enough for me.
__________________
Do not be conformed to this world, but be transformed by the renewal of your mind ...
  Reply With Quote

Old 10-31-2015   #82
willie_901
Registered User
 
willie_901's Avatar
 
willie_901 is offline
Join Date: Dec 2005
Posts: 4,559
Quote:
Originally Posted by paulfish4570 View Post
Mac Pro laptop is plenty enough for me.
And MacBook Pros can drive a larger monitor when/if needed.
__________________
"Perspective is governed by where you stand object size and the angle of view included in the picture is determined by focal length." H.S. Newcombe

williamchuttonjr.com
  Reply With Quote

Old 10-31-2015   #83
G Dogg
Registered User
 
G Dogg is offline
Join Date: Mar 2015
Location: Chicago
Posts: 41
Dave,
I am also a fan on the MAC platform. I have my original 24'' IMac (first gen) still going strong, and also use a "late 2012 27" IMac with i7 3.4 GHz, and loaded with 32 GB ram. Recently upgraded the OS from Lion to El Capitan, and everything went flawless, and the Epson printer, scanners behaved perfectly with no issues. I do not believe MACs are over priced as some suggest. They work, they work well, and generally for a very long time without the slow down issues often seen in a PC. My son is a PC fan, makes his living doing coding and programming, and he says the MACs are very stable and enjoys writing code with the MACs. The MACS are , for the money cost effective, given that they do not need replacing very often. My 2009 I Mac runs as good as the day I purchased it. I was able to easily upgrade the RAM (easy on earlier models). I can count on two fingers the times that the computer "crashed", which was nothing more than a restart.
  Reply With Quote

Old 11-01-2015   #84
Dwig
Registered User
 
Dwig's Avatar
 
Dwig is offline
Join Date: Oct 2009
Location: Key West, FL, USA
Posts: 1,472
Quote:
Originally Posted by Merlijn53 View Post
Afaik, there is no scsi 800. I suppose you mean firewire 800.
The 848 has scsi and firewire, so that's no problem with a new computer/system.
Frank
You're correct; I misspoke/typed. Our Imacon is connected via Firewire rather than SCSI.
__________________
----------
Dwig
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 08:30.


vBulletin skin developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

All content on this site is Copyright Protected and owned by its respective owner. You may link to content on this site but you may not reproduce any of it in whole or part without written consent from its owner.