PDA

View Full Version : My Cable release doesn't trip the Horizon 202 shutter button


spanish_inquisition
10-28-2010, 19:24
Dear film shooters

I have been shooting swing lens panoramas for a while now, have used Widelux F7, Horizon 203 and now 202. I have a few cable releases at home that worked fine with a Moskva 2 and Olympus OM1, but they don't work with the Horizon cameras. Apparently the rod is just not long enough. Do you know a particular model that does the job?

Please help.
Thanks a lot in advance

Btw, here's a book with swing lens panoramas on film that I finished recently.
http://www.adoramapix.com/ghe/book/mit-in-panoramas-8x8

mooge
10-28-2010, 19:41
perhaps go to a camera store and try out a few? older camera stores might have a greater variation...? dunno.

I was going to make some sort of joke about the Spanish Inquisition and its Monty Python counterpart but I just flipped through your book... cool stuff. do you have flickr or something?

spanish_inquisition
10-28-2010, 19:54
So there was no way I could have shot Bldg 20.
Sorry to disappoint you.

spanish_inquisition
10-28-2010, 19:55
perhaps go to a camera store and try out a few? older camera stores might have a greater variation...? dunno.

I was going to make some sort of joke about the Spanish Inquisition and its Monty Python counterpart but I just flipped through your book... cool stuff. do you have flickr or something?

I do have a flickr account, but haven't posted much there. Search for gheorghe chistol. And I am ok with jokes with regard to spanish inquisition and Monty Python. That's the point of mah name:)

Thanks man

spanish_inquisition
10-28-2010, 21:44
Do you know when it was taken down? like 98-99? Lots of history in that place.

Thanks, p.

'98 actually
yep, lots of history. Stata is in it's place now, the funky one.
When was the last time you visited MIT? I am planning to visit sometime in late january